Ochrana osobních údajů

I.

Základní ustanovení

     1.   Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně 

            fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: „GDPR")   

            je Monika Belková, IČ 68104511, se sídlem: Vlnitá 519/4, 62700, Brno (dále jen: „správce").

    2.   Kontaktní údaje správce jsou

         

            adresa: Vlnitá 519/4, 62700

            email: monikabk@seznam.cz

            telefon: 734218427

 

     3.   Osobními údaji se rozumí veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě;

           identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo či nepřímo identifikovat, zejména odkazem

           na určitý identifikátor, například jméno, identifikační číslo, lokační údaje, síťový identifikátor nebo na jeden či více

           zvláštních prvků fyzické, fyziologické, genetické, psychické, ekonomické, kulturní nebo společenské identity této

           fyzické osoby.

    4.   Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů.

 

II.

Zdroje a kategorie zpracovávaných osobních údajů

     1.   Správce zpracovává osobní údaje, které jste mu poskytl/a, nebo osobní údaje, které správce získal na základě

           plnění Vaší objednávky.

     2.   Správce zpracovává Vaše identifikační a kontaktní údaje a údaje nezbytné pro plnění smlouvy.

 

III.

Zákonný důvod a účel zpracování osobních údajů

     1.   Zákonným důvodem zpracování osobních údajů je

      •    plnění smlouvy mezi Vámi a správcem podle čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR,

      •    oprávněný zájem správce na poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a

            newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR,

      •    Váš souhlas se zpracováním pro účely poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení

            a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. a) GDPR ve spojení s § 7 odst. 2 zákona č. 480/2004 Sb., o některých

            službách informační společnosti v případě, že nedošlo k objednávce zboží nebo služby.

    2.    Účelem zpracování osobních údajů je

     •     vyřízení Vaší objednávky a výkon práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem; při

           objednávce jsou vyžadovány osobní údaje, které jsou nutné pro úspěšné vyřízení objednávky (jméno a adresa,

           kontakt), poskytnutí osobních údajů je nutným požadavkem pro uzavření a plnění smlouvy, bez poskytnutí

           osobních údajů není možné smlouvu uzavřít či jí ze strany správce plnit,

      •    zasílání obchodních sdělení a činění dalších marketingových aktivit.

    3.    Ze strany správce dochází k automatickému individuálnímu rozhodování ve smyslu čl. 22 GDPR. S takovým

           zpracováním jste poskytl/a svůj výslovný souhlas.

 

IV.

Doba uchovávání údajů

      1.   Správce uchovává osobní údaje

       •   po dobu nezbytnou k výkonu práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem a

           uplatňování nároků z těchto smluvních vztahů (po dobu 15 let od ukončení smluvního vztahu).

       •   po dobu, než je odvolán souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely marketingu, nejdéle 5 let, jsou-li

           osobní údaje zpracovávány na základě souhlasu.

     2.   Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů správce osobní údaje vymaže.

 

V.

Příjemci osobních údajů (subdodavatelé správce)

     1.   Příjemci osobních údajů jsou osoby

      •    podílející se na dodání zboží / služeb / realizaci plateb na základě smlouvy,

      •    zajišťující služby provozování e-shopu (Shoptet) a další služby v souvislosti s provozováním e-shopu,

      •    zajišťující marketingové služby.

     2.   Správce nemá v úmyslu předat osobní údaje do třetí země (do země mimo EU) nebo mezinárodní organizaci.

 

VI.

Vaše práva

      1.   Za podmínek stanovených v GDPR máte

• právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,
• právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR.
• právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR.
• právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR a
• právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR.
• právo odvolat souhlas se zpracováním písemně nebo elektronicky na adresu nebo email správce uvedený v čl. III těchto podmínek.

     2.   Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo

           porušeno Vaší právo na ochranu osobních údajů.

 

VII.

Podmínky zabezpečení osobních údajů

    1.   Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.

    2.   Správce přijal technická opatření k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních údajů v listinné podobě,

          zejména zabezpečením místností jejich uzamčením, použitím počítačů zabezpečených přístupovými hesly, antiviry a

          online přístupovými hesly.

    3.   Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.

 

VIII.

Závěrečná ustanovení

    1.   Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami

           ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.

    2.   S těmito podmínkami souhlasíte zaškrtnutím souhlasu prostřednictvím internetového formuláře. Zaškrtnutím

           souhlasu potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu

           přijímáte.

    3.   Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých

           internetových stránkách a zároveň Vám zašle novou verzi těchto podmínek Vaši e-mailovou adresu, kterou jste

           správci poskytl/a.

 

Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 25.5.2018.

 

Přihlášení

Tato stránka používá cookies. Vice info

*